IFA - CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-0 CV St. Josep Obrer
JF - CVS XC Properties 3-0 CV St. Josep Obrer

SMB - CVS Elèctrica Bernat Sóller 3-1 Esporles VC
SMA - CVS Pizzeria La Cuarteta Sóller 3-0 CV Muro

4/4/17

CADET F. B : EL CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER CAU DAVANT UN COMPLICAT PORTOCRISTO

CVS FUSTES CA'N VAQUER SÓLLER 1-3 CV PORTOCRISTO (17-25/25-20/20-25/8-25)

Les solleriques no varen poder superar un sempre complicat Portocristo tot i haver lluitat en tot moment. El primer set va començar molt igualat però a mida que avançava, les jugadores de Portocristo imposaren el seu bon joc i així es féren amb la victòria del primer set (17-25).
Fou en el segon set on les jugadores del Portocristo es relaxaren i les nostres aprofitaren l’ocasió per posar-se al capdavant del marcador estant més encertades amb el servei, que va fer molt de mal a la recepció del Portocristo i així fer-se amb la victòria. El tercer set fou molt semblant al primer, les nostres començaren amb ganes de guanyar el set però a mida que aquest avançava les de Portocristo varen estar més encertades en el joc i dominaren el marcador. El quart set fou el pitjor ja que les de Portocristo no deixaren a les locals cap tipus d’opció de guanyar el set, caiguent per un clar 8-25 i aixi fer-se amb la victoria.

Aquesta setmana les nostres s’enfrontaran davant el CV Pòrtol divendres a les 18:00 a Son Angelats.