IFA - CVS Const. Marc Galindo Sóller 3-0 CV St. Josep Obrer
JF - CVS XC Properties 3-0 CV St. Josep Obrer

SMB - CVS Elèctrica Bernat Sóller 3-1 Esporles VC
SMA - CVS Pizzeria La Cuarteta Sóller 3-0 CV Muro

25/4/17

SENIO M. B : EL CVS CONST. TUENT SÓLLER ACABA SEGON EN UNA GRAN TEMPORADA

CVS CONST. TUENT SÓLLER 2-3 CV PÒRTOL (18-25/24-26/26-24/25-15/7-15)

Pel CVS jugaren : Albert Ros, Miquel Colom, Pep Campillo, Rafel Oliver, Pepllu Calvo, Alberto Terrón, Gerard Puig i Marc Martorell.

Els nostres jugaren divendres passat un partit que va ser el reflexe del que ha estat la temporada. De menys a més i acabant a gran nivell, sense donar cap punt per perdut i lluitant fins al darrer moment. El Pòrtol, dominador durant tota la temporada de la lliga regulra, arribava a Sóller a jugar el darrer partit amb l'obligació de guanyar, ja que en la lligueta pel títol, havien perdut un partit contra els nostres, mentre que els del CVS havien guanyat tots els partits.

Des de l'inici el Pòrtol comandà. El seu oposat, de gran envergadura i bona tècnica, atacava gairebé totes les bolles dels visitants i els nostres es trobàven amb problemes per defensar els seus atacs. Les errades no forçades pròpies, junt amb l'encert visitant, varen dur el 0-2 en el marcador. Pareixia definitiu, però llavors els sollerics es trobaren millor en pista, més tranquils, més encertats. L'oposat palmesà acusà durant els dos següents sets el desgast d'haver d'atacar gairebé en cada atac i començà a fallar. De mica en mica els sollerics es ficaren en el partit i despres d'un gran quart set aconseguiren l'empat. El tie break tornaria a dictar sentència...

I en el desempat ja no es va tenir opció. La recepció va baixar la seva efectivitat i en conseqüencia tot el joc va perdre contundència. Els de Pòrtol contratacaven amb facilitat, sense cometre errades i s'endugueren el partit i el Campionat en un nou gran partit de volei...

Enhorabona als dos equips i visca el volei!!...